måndag 4 oktober 2010

Kan man verkligen komma för sent från en kafferast bara sådär?

Talmannen är vald, och SD fick inget att säga till om. Detta för att Bodström tagit semester och Christina Höj Larsen tog lite för lång kafferast. Allvarligt talat, det handlar om en människa svenska folket har röstat in i sitt parlament. En människa som ska välja den högsta valbara posten i Sverige. Känns det rätt att råka missa den omröstningen för att man dricker kaffe? Eller om hon sprang på toaletten.

SD måste känna sig varmt välkomna i Riksdagen då det var demonstrationer utanför riksdagshuset i samband med riksdagens öppnande. När sedan den borgerliga regeringen har försökt minska antalet platser i utskott för att hålla SD utanför dessa måste Åkessons grabbar känt sig mer välkomna.

Personligen tycker jag att SD ska få vara med i utskotten, är de invalda ska de få sitta med. Att ingen sedan kommer lyssna på dem är en annan sak, men gällande lagar och regler är till för att följas. Börja ändra om i konstitutioner för att strypa ner vissa är inte en demokratisk åtgärd. För vi vill väl ha ett demokratiskt Sverige?

1 kommentar:

  1. Själv tycker jag det vore jätteskönt om SD kunde missa sina viktiga frågor för att de hade bullfest eller nått... Och du bör dränkas i både tjära och fjädrar.

    SvaraRadera