fredag 8 oktober 2010

Hur tänkte hon nu?

Det måste man väl fråga sig efter att ha läst om Karen Owen, tjejen som sammanfattade sina sexuella erfarenheter från universitetet i en liten avhandling. Jag kan förstå grejen att göra det som ett skämt, men att sprida den via mail är väl lika smart som att släcka eld med bensin. Å andra sidan är det väl en ganska grabbig grej att skryta om sitt sexliv i rejält format, ska vi se detta som ett jämställdhetsgrej? Lite roliga fakta är att en del av de pojkar hon utvärderar hör hemma i skolans lacrosse-lag som för ett par år sedan hade en sexskandal med ett litet våldtäktsåtal inblandat. Tror nog att de ansvariga på den här skolan känner moralpaniken flåsa dem i nacken för tillfället.

Rolig med amerikansk media också, såg ett klipp där en reporter var på den aktuella skolan. Han sa att det var rätt vanligt att man skröt för sina vänner om sexuella erövringar, åtminstone vad han hade hört. Hade han inte lagt till det sista hade väl den extremkristna högern skrikit och hans jobba varit i fara.

Får man skryta/ recensera sina sexuella erövringar? I vilken form är detta tillåtet? och till vilka får man sprida detta?

/F

Här kan ni se hennes avhandling
Aftonbladets artikel

1 kommentar:

  1. Jag tycker Karen gjorde en kul grej. Mycket roligt att hon objektivierade sina byten. Mera mera!

    SvaraRadera