söndag 25 mars 2012

Vad vore livet utan världsliga problem...

Nu har allas eder stora idol haft en liten funderare, och som vanligt är det stora tankar när världsfilosoferna tänker. Världsliga problem kan man kalla dem, eller så kan man ta det modernistiska uttrycket i-landsproblem vilket detta är. Jag letade efter strumpor idag i tvättkorgen, och nej inte ibland smutstvätten utan i tvättkorgen med ren tvätt, och då insåg jag ett av de stoooora problemen i dagens värld.

Jag har sådana här smarta strumpor som det står vilken fot de ska sitta på. Även det sprunget ur ett i-landsproblem, nämligen att strumporna formar sig efter fötterna och det blir obekvämt att byta fot. När man då är en lat man som inte orkar vika sin tvätt utan har en tvättkorg med ren tvätt och en med smutsig så måste man gräva i korgen för att hitta strumpor.

Då hamnar man alltför ofta i sitsen att man får upp fem stycken strumpor som alla är till för högerfoten, allt medan vänsterstrumporna gömmer sig under ett par kalsonger eller inrullade i en handduk. Det är också så att jag alltid får tag i högerstrumpor först och tvingas leta febrilt efter vänstervarianten, varför är det så liksom?

Jag har en lösning på problemet dock, säg till nu om ni tycker att det går för långt i mina divalater. Jag ska köpa tvättpåsar, ni vet sådana som fruntimmer kör sina brösthållare eller BH i. Då kan jag ha en med vänster och en med höger, då måste jag bara hitta två tvättpåsar i tvättkorgen för att underlätta problemet! Fiffigt va?

Jag har sedan sist hunnit med att gå på konsert, det var den alldeles underbara Thåström som besökte Flygeln i Norrköping. Tydligen är jag medlem i något som kallas för gubbligan om man ska tro Jenny, det låter nästan som en rånarliga faktiskt, tufft va? Gubbligan åt lite pizza och drack öl innan konserten, på mycket manligt vis, vi i gubbligan fick dessutom sällskap av den mycket vackra och intelligenta fröken Jenny, som förkunnade att hon bara var nästan sjuk, hon hade ju bara feber.... Konserten var dock sjukt bra, Thåström levererade som vanligt, och efteråt besöktes Munken, men då fick vi faktiskt skicka hem Jenny.

Igår fortsatte Tyras och min spa-weekend, med fotboll, snacks, pizza och så ett varv på Harry's. Det är dock ett kapitel för sig och behandlas icke i detta inlägg....

För övrigt anser jag att Fruntimmer är det svåraste timret att "Flotta"

/F

1 kommentar:

  1. Kanske bäst du märker med L och R på bh- påsarna ifall att?

    SvaraRadera