lördag 9 februari 2013

at 33, it starts to go downwards

Vilket i sig är en lögn, det har gått utför i en hiskelig fart, störtlopp screw you säger jag bara, i ett par år nu. Det märkliga är att ni, mina harhjärtade supportrar, inte uppfattar hur långt nedför kullen jag har kommit. Ni litar blint på mitt ord att jag är den nye messias i världen, vilket hedrar er. Det är också så det ligger till, men som alla andra stora människor har även jag svackor. Som ni vet har solen sina fläckar och det drabbar också oss, vars uppgift i världen är större och viktigare än den solen spelar.

Det är lördag 9 februari, i åtminstone 10 minuter till när jag sitter och knappar på mitt tangentbord. Det har hunnit bli år 2013, och vid jupiter, vilket skräpår det är i ärlighetens namn. 33 år sedan jag för första gången förgyllde världen med min närvaro. Dagen till ära har jag låtit blockera mitt facebook-konto, detta av rent ideologiska skäl. Jag ska förklara snart, men ni kommer ändå inte att förstå. Snart är det dock dags att sova, jag ska dock vänta på att klockan passerar gränsen för nästkommande dygn.

Det där med födelsedagar är det många som anser att man ska fira, min inställning är dock att det är av totalt ointresse för världen och för mig själv att det pågår en födelsedag och jag undanbeder mig alla former av gratulationer och sådant skit. Dock är detta något som världen har svårt att förstå sig på, vilket skrämmer eder undertecknad något.

Jag väntar på den dagen då ni når samma upplysta ställning som jag har, då kan vi börja diskutera på allvar, tills dess får ni hålla till godo med de visdomsord jag sprider till er....

För övrigt anser jag att TNE bör placeras i ett nunnekloster, injiceras med viagra och sedan ges lyckönskningar!

/F

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar