onsdag 23 januari 2013

Det hade hunnit bli onsdag vecka fyra...

Temperaturen ute hade börjat krypa hemskt långt ner och det var nästan så kvicksilvret i befolkningens termometrar frös till den hårdaste is. Folk satt hemma i sina soffor, skrämda av utvecklingen i vädret, och hoppas på att något skulle hända. De hoppades att detta något skulle inträffa snart, för det hade blivit så farligt kallt att Finland snart skulle komma att vinna fotbolls-vm. Den stora frågan, som ingen kunde svara på var: Hur ska detta lösas? Föga anade befolkningen, detta harhjärtade folkslag, att frågan som borde ställas är: Vem ska lösa detta?

Givetvis är svaret på denna fråga, lika klar som den renaste vodka, Fredwurst. Problemet är att människor inte alltid förstår sitt eget bästa, inte riktigt klarar av det abstrakta tänkande som krävs för att komma till insikt, de saknar helt enkelt det som världen borde kunna kräva av dem.

För det är helt enkelt så lätt, att om Fredwurst fick komma till makten över jorden och ta med sig sina baksluga och illvilliga kumpaner TNE och Jenny, då skulle de tre, i vad som är den ökända axis of lunatics, skapa en värld så brutalt vacker, underbar och rättvis att ingen skulle frysa arslet av sig medan de väntade på den lokalbuss, som skulle ta dem till arbetet och som alltid är någon minut försenad.

Fram tills dess att världen kommer till tåls med sin oenighet, och kan se klart och nyktert på ledarfrågan, kommer det att vara en ganska ogästvänlig och hemsk värld.

Valet är erat, törs du motstå att börja tänka rätt!

/F

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar