måndag 2 maj 2011

Måndag igen...

Jag ska inte raljera nämnvärt kring det där med andelen måndagar i livet, men visst är det mer vanligt förekommande med måndagar? Maj månads första måndag fick se hagel komma ner från skyn, som om vi inte hade fått tillräckligt med vitt detta år liksom? Eftersom vi nått den femte månaden har också Valborg passerat, detta amatörernas afton! Orka festa en valborg, det är till för barnrumpor och avskrap. Vi som vågar gå mot strömmen och köra vår egen grej står emot dessa fåniga frestelser som viftar framför oss.

Nej själv sprang jag en dryg mil i lördags innan jag grillade med Tant C, och ja det är en tant av rang! Ruskigt gammal är hon den kvinnan, men trevlig, rolig och pratglad. En lagom lugn och skön afton med lite mat och skratt. Ikväll blir det en runda i löparspåret, men först ska "Fjant" besökas och serveras mat. Denna lilla oförskämda fyrbenta madame.

Nu åter till spisen för lite matlagning! För övrigt anser jag att TNE bör sättas i en gammal unken fängelsehåla och tvingas leva på vatten och bröd...

/F

1 kommentar: